december 7, 2017

Over ons

Over ComputerFixx

Sinds een jaar is ComputerFixx opgestart. Met ComputerFixx hebben wij der bewust voor gekozen om u, de consument de zekerheid te bieden dat er geen misbruik gemaakt wordt van uw privacy- en bankgegevens. ComputerFixx is fulltime bezig met ICT apparatuur. Wij zijn elke dag bezig bij de mensen thuis om het zó makkelijk mogelijk voor u te maken. ICT is een prachtig middel, maar het moet geen problemen opleveren en daarom mag het lekker simpel. Daarom helpen wij u graag.

Door de kleinschaligheid van ComputerFixx zorgen wij er altijd voor dat u een vast contactpersoon hebt. Door onze kleinschaligheid staat u altijd op nummer 1. Wij hebben een zeer flexibele werkwijze, dat is bijvoorbeeld te merken aan het aanbod van verschillende services: hulp op afstand, installatie aan huis, reparatie op onze eigen locatie en ga zo maar door.

Nadat we een reparatie of installatie bij u hebben voldaan ontvangt u een visitekaartje van uw vaste contactpersoon voor de aankomende 12 maanden. Deze persoon kunt u elke dag bereiken van 07:30 t/m 22:30 voor problemen en vragen over bijvoorbeeld uw computer en printer.
ComputerFixx biedt u standaard 12 maanden garantie en kunnen wij uw apparaat niet meer repareren? U hoeft dan niks te betalen! Zekerheid, kwantiteit en kwaliteit staat voorop bij ComputerFixx in Lelystad.

Op onze Facebook pagina blijft u up-to date van het laatste nieuws en kunt u ons beter leren kennen.
Als u nog vragen heeft, stel ze gerust. Wij helpen u graag!

Heeft u klachten? Wij staan garant voor zekerheid!

Via het contactformulier kunt u een klacht indienen bij ons. Uw klacht wordt binnen 5 werkdagen in behandeling genomen, indien niet dan wordt dat voortijdig aangegeven.

computerfixx logo