Nieuwe website, betekent nieuwe kansen

Hard aan het werk!

De afgelopen weken en aankomende weken zullen wij t/m 1 januari 2018 nog hartstikke druk bezig zijn met onze nieuwe website. De bedoeling is dat de website van ComputerFixx sneller gevonden gaat worden in alle steden binnen een straal van 100 kilometer vanaf Lelystad. Van Nunspeet tot aan Zaandam, van Zaandam tot aan Lemmer en ga zo maar door.

SEO – Zoekmachine optimalisatie

De afgelopen tijd hebben wij ons stevig verdiept op het gebied van SEO ‘zoekmachine optimalisatie’. SEO lijkt makkelijk maar de afgelopen tijd zijn wij erachter gekomen dat je veel dieper in Google moet zitten dan we ten eerste dachten. Om nieuwe klanten te kunnen binden is het belangrijk om op de eerste pagina van Google te komen staan wanneer iemand zoekt op de trefwoorden ‘Computer Reparatie “Lelystad”‘. 75% Van de mensen die op Google zoeken kijken namelijk niet verder dan de eerste vijf.

De afgelopen uren en de aankomenden uren zijn wij hard aan de slag met de zoektermen ‘Computer reparatie’ om er voor te zorgen dat in een straal van 100 kilometer wij binnen twee maanden hoog zullen gaan staan.

sitemap computer reparatie

We hebben al een hoop steden gehad, maar we moeten er nog meer dan 25 dus nog zat te doen.

We proberen steeds elke keer weer nieuwe updates aan de website toe te voegen. We komen regelmatig kleine foutjes toe of stukjes tekst die we kunnen verbeteren om het duidelijker te maken voor de consument. Het lijkt door onze bedrijfsnaam ‘ComputerFixx’ alsof we alleen reparaties doen voor computers. Alleen dat is niet zo, want we doen ook reparatie, installatie, beheer, configuratie en hulp voor meerdere apparaten zoals:

  • Laptops
  • Televisies: SmartTV’s, 4K TV’s enzovoort.
  • Smartphones: bijvoorbeeld Samsung Galaxy S8, iPhone X, Huawei P10.
  • Tablets: Samsung Tablet of de iPad
  • Printers
  • Wifi versterkers & Routers

Daarom zijn we hard op weg naar de perfecte website met een goede SEO. Je hebt namelijk pas een goede website als de consument in één oogopslag kan zien wat je allemaal in ‘huis’ hebt.

Ben je benieuwd naar nog meer leuke nieuwtjes en tips & tricks de aankomende tijd? Blijf deze pagina volgen en volg ons op social media:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *