Gelukkig en computer-reparatie-vrij 2018 gewenst!

Bijna is het zo ver…

Bijna luiden we met al onze familieleden en kennissen het nieuwe jaar in. Proosten we op al het moois en minder moois in 2017, maar uit eindelijk draait het toch om 2018.
Bij de ondernemers draait het vaak om een succesvol en rijk nieuwjaar, maar uit eindelijk moeten we elkaar liefde, geluk en mooi jaar gunnen en geven.

Ik, Thimo Roode van Lastige Klusjes, ook wel de eigenaar van ComputerFixx, wenst iedereen, bekende en óók onbekende een gelukkig nieuwjaar toe. Een jaar vol geluk, liefde en niet te vergeten: genezing.

Doelstellingen

Vaak stellen bedrijven doelstellingen zoals: We willen in 2018 meer dan 25 computer reparaties uit Lelystad, 35 wifi versterkers installeren in Flevoland, 40 nieuwe zakelijke klanten voor ICT Beheer in Harderwijk maar ComputerFixx neemt daar afstand van.

Omdat wij een nieuwe aanbieder zijn van deze diensten, gaan we dit jaar vooral ons best doen. Aan het einde van dit jaar zullen we evalueren wat er goed gaat, maar wat gaat er minder goed? Zo lang we hard blijven werken en veel laptops en computers kunnen repareren zijn we tevreden! U weet ons te vinden voor elke reparatie.

ComputerFixx wenst u een gelukkig, gezond en liefdevol 2018 toe. Tot snel!

Computer reparatie flevoland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *